BORICA plugin for WordPress, WooCommerce

10.00

SKU: wpborica Category:

Description

Получавайте онлайн плащания с дебитни и кредитни карти с витуален POS терминал от системата на БОРИКА. Свържете POS терминала бързо и лесно на сайта си с помощта на нашия плъгин. Плъгинът е съвместим с WordPress и Woocommerce.

*Виртуалният POS терминал трябва да е предварително активиран от Вашата избрана банка. Освен плъгина, ви е необходим сключен договор с обслужваща банка за POS терминал.  

 

Инсталанция:

Качете го използвайки инсталатора на плъгини на WordPress или го разархивирайте и го поставете в директорията wp-content/plugins.

Активирайте плъгина.

В WooCommerce трябва да включите плъгина и да попълните конфигурационните параметри.

БОРИКА конфигурационни параметри

номер на терминала – предоставен ви е от банката

частен ключ – въвеждате частния ключ ( private key ), който сте генерирали в самото начало следвайки указанията от документацията на банката

частен ключ парола – въвеждате паролата на частният ключ, ако има такава

сетификат за отговор – копирате сертификата за отговор от etlog. Достъпът до etlog трябва да ви е предоставен от вашата банка. Сертификатите за тестовата и реалната среда са различни – копирайте внимателно правилния

режим – избирате режима на работа на плъгина: Live – реален, Demo – тестов

адрес за отговор – изпратете го на банката си

 

Разгледайте подробното описание на платежната система БОРИКА

Имате нужда от помощ при инсталацията? Няма проблем! Ние можем да направим това вместо вас! Свържете се с нас на контактната ни форма и попитайте за пълна интеграция на платежния плъгин.

Генериране на частен ключ и сертификати за БОРИКА