New BORICA EMV 3DS (WAY4) plugin for WordPress, WooCommerce

10.00

Description

Получавайте онлайн плащания с дебитни и кредитни карти с витуален POS терминал от системата на БОРИКА emv 3ds. Свържете POS терминала бързо и лесно към вашия онлайн магазин с помощта на нашия плъгин. Плъгинът е съвместим с WordPress и Woocommerce.

Плъгинът поддържа новия протокол БОРИКА emv 3ds.

*Виртуалният POS терминал трябва да е предварително активиран от вашата избрана банка. Освен плъгина, необходимо е да сключите предварително договор с обслужваща банка от системата на БОРИКА за POS терминал.  

Ако имате терминал работещ към старата версия преминаването към тази версия не е просто актуализация. Трябва да минете през фаза на генериране на нови ключове от банката. 

Инсталанция:

Качете плъгина използвайки инсталатора на плъгини на WordPress или го разархивирайте и го поставете в директорията wp-content/plugins.

Активирайте плъгина.

В WooCommerce трябва да включите плъгина и да попълните конфигурационните параметри.

 

Валута – изберете валутата, в която е подписан договорът ви с банката

Title – заглавието, което ще виждат вашите клиенти

Description – описанието, което ще виждат вашите клиенти

Номер на терминала (TID) – предоставен ви е от банката

Частен ключ – генерираният от вас частен ключ за тестов или реален режим. Инструмента за генериране можете да намерите в края на тази статия.

Частен ключ парола – паролата за частния ключ (ако сте въвели такава при генерирането му)

БОРИКА публичен сертификат – банката ви го предоставя

Режим – режима, в който работи терминалът – демо или реален

Пренасочване при успешно плащане – ако желаете да пренасочите потребителя към ваша потребителска страница след успешно плащане, може да я създадете и да укажете адреса в полето. Ако оставите това поле празно, плъгинът ще пренасочва към стандартната страница на WooCommerce.

Пренасочване при неуспешно плащане – ако желаете да пренасочите потребителя към ваша потребителска страница след неуспешно плащане, може да я създадете и да укажете адреса в полето. Ако го оставите това поле празно, плъгинът ще пренасочва към стандартната страница на WooCommerce.

Имате нужда от помощ при инсталацията? Няма проблем! Ние можем да направим това вместо вас! Свържете се с нас на контактната ни форма и попитайте за пълна интеграция на платежния плъгин.

Генериране на частен ключ и сертификати за БОРИКА emv 3ds