Плъгини за Виртуален POS /VPOS/ терминал за онлайн магазини

Имате онлайн магазин и искате да приемате плащания с карта? Нищо по-лесно от това!

Първо, трябва да си изберете банка.

Коя зависи изцяло от вас и вашата история – обикновено банките, в които досега сте имали сметка, дават най-добри условия, но това не е задължително. Попитайте приятели коя банка са избрали те, поискайте оферти от няколко различни банки и ги сравнете и така изберете вашата.

Вече имате договор за виртуален POS терминал! Честито! А сега накъде?

Сега трябва да интегрирате виртуалния POS към онлайн магазина си. Това става с плъгин, или модул, който прикачвате към онлайн магазина. Можете да го напишете сами, а можете да използвате и готов.

Нашите стандартни плъгини са на цена 10 с ДДС и фактура, като в тази цена не влиза инсталация. На сайта ни можете да намерите информация, отговори на често задавани въпроси, инсталационно видео и конвертори за сертификати. От там нататък сте вие. 🙂

Ако все пак не можете да се справите сами, или просто нямате това време, вероятно ще привлечем интереса ви с нашите Премиум пакети на цена от 60 с ДДС и факура – плъгин плюс пълна интеграция и настройка към вашия онлайн магазин, както и поемане на цялата комуникация по настройката с банката. Оставете цялата работа на нас и просто ще ви се обадим когато вече можете да приемате плащания с карта. Voilà!

Тук можете да намерите стандартните ни плъгини, като към всеки има опция за пълна интеграция. Ако все още не сме разработили модул за вашата банка или вашата платформа за онлайн магазин, не се колебайте да се свържете с нас за къстъм проект.