wStream – иновативна платформа за онлайн излъчвания

Организирате събитие – конгрес, конференция, научен форум или годишно събрание, и искате да го изведете на следващото ниво? В епохата на дигиталните комуникации все повече събития се провеждат както в конферентни зали, така и в интернет пространството.

За онлайн потребителите това е удобен начин да се насладят на събитието от комфорта на дома си, особено ако се намират в друг град или страна. За организаторите това е възможност да популяризират събитието си и то да бъде посетено от максимум хора.


Ние от WebOps сме тук за да ви помогнем изцяло с организацията на дигиталното събитие. Всичко започва с една лесна регистрационна форма, където вашите потребители се регистрират за достъп до онлайн стрийма на вашето събитие.

Там те плащат таксата определена от организаторите на събитието. Предлагаме възможност за плащане с карта и по банков път като съблюдаваме всички съвременни методи за защита на личните данни и плащането.

Има възможност за диференцирани такси за различни типове зрители – например намаление за студенти. Тук топката е във ваши ръце да рекламирате и популяризирате събитието си, за да достигне то до максимален брой онлайн зрители. За да имате по-голяма ефективност е хубаво събитието да е готово и да започне да се популяризира възможно най-рано.

Стигаме до ден преди събитието, когато потребителите получават e-mail с персонализиран линк за достъп. Те просто трябва да отворят линка, за да започнат да гледат. Събитието може да се гледа както от компютър, така и от мобилно устройство.

В деня на самото събитие минути преди началото му линкът за достъп се изпраща още веднъж.

По време на стрийма поддържаме чат функция, чрез която вашите потребители могат да се свържат с нас за възникнали въпроси, коментари и техническа помощ.

Веднага след края на събитието изпращаме персонализиран сертификат за участие в pdf формат. По ваше желание сертификатът може да се изтегли след попълване на кратка антека за обратна връзка.

Подобна анкета може да се направи и на участниците в конферентната зала чрез QR код. С мобилните си устройства те фокусират камерата върху кода, прожектиран на екрана, и това задейства адреса с анкетата. Вярваме че този подход е не само иновативен и забавен, но и кара вашите потребители да се чувстват като истинска част от събитието.

Разполагаме с техника, която позволява да предаваме директно изображението от лаптопа на презентатора. По този начин се стремим към максимално качество на образа и детайлите от него.

На събитието присъства и наш екип с професионална видеокамера, който снима лекторите в залата. Картината, която зрителите виждат онлайн, е подбрана така, че да се чувстват част от събитието, но и да имат детайлна видимост на презентациите.

След това видеозаписите от лекциите остават в нашата видео галерия. По този начин можете и след време да предлагате копия от тях като платено съдържание на други потребители – има възможност те да имат достъп до една лекция или до цялото събитие.

В случай че подготвите сами видеото си, ние можем да ви помогнем с организирането на регистрациите и на платеното излъчване.

Не на последно място, всеки от участниците автоматично получава и фактура за участието си в събитието.