Уеб базиран складов софтуер

Складовият софтуер от WebOps предлага множество възможности за развитието на Вашия бизнес.

Добавяйте неограничен брой обекти, от които да извършвате продажби.

Наблюдавайте в реално време движението на стоките както между обектите си, така и към партньорите, към които извършвате продажби.

Уеб базираният складов софтуер разполага с няколко типа продажба

  • търговска продажба – има за цел да ускори приемането на поръчка по телефона давайки всички необходими опции на търговеца. Целта на този тип продажба е да ускори приемането на поръчки от търговеца по телефона, като по този начин вашите служители работят по-ефективно. Виждайки всички нужни реквизити, търговецът може бързо и лесно да приеме поръчката от клиент.
  • бърза продажба – има за цел да ускори работата на магазина/склада при извършване на продажба на краен клиент. При този тип продажба се използва баркод скенер и се сканира баркода върху продукта.
  • продажба – дава разширени опции при извършване на продажба

Складовият софтуер автоматично синхронизира наличности и цени с онлайн магазина ви, за да сте наясно с бизнеса си във всеки един момент.

Изцяло уеб базираната платформа съхранява данните сигурно в интернет, като позволява да нямате нищо инсталирано на локания компютър. По този начин можете по всяко време и от всяка точка на земното кълбо да извършите продажба или да следите наличностите на вашите обекти.

Софтуерът работи и от мобилни устройства (телефони и таблети), а с приложението за андроид можете да разпечатате продажбата върху мобилен термален принтер Datecs DPP-250.

Складовият софтуер работи с баркодове върху стоките, а при необходимост има възможност и да генерира баркод за вашите стоки. Освен баркод, складовият софтуер има възможност да извършва разпечатка на етикети вносител/производител. Етикетите и баркодовете се разпечатват върху самозалепваща се хартия.

С опцията за извършване на проверка на поръчката сте сигурни, че изпращаната стока ще бъде точно тази, която е в поръчката.

Добавената възможност за генериране и разпечатване на товарителници за изпращане на поръчки допълнително улеснява служителите и им спестява време, в което могат да обработват още поръчки.

Разгледайте и допълниелните фукции, които сме добавили на Уеб Базираният Складов Софтуер