Уеб базиран складов софтуер

Складовият Софтуер от WebOps предлага множество възможности за развитието на Вашият бизнес.

Можете да добавят неограничен брой обекти от които да извършвате продажби.

В реално време може да наблюдавате движението на стоките между обектите и към парттньорите към които извършвате продажби.

Уеб базираният складов софтуер разползага с няколко типа продажба

  • търговска продажба – има за цел да ускори приемането на поръчка по телефона давайки всички необходими опции на търговеца. Целта на този тип продажба е да ускори приемането на поръчки от търговеца по телефона. Виждайки всички реквизити той може бързо и лесно да приеме поръчката от клиент.
  • бърза продажба – има за цел да ускори работата на магазина/склада при извършване на продажба на краен клиент. При този тип продажба се използва баркод скенер и се сканира баркода върху продукта.
  • продажба – дава разширени опции при извършване на продажба

Складовият софтуер има възможност да извършва синхронизация на наличности и цени директно с Вашият онлайн магазин.

Изцяло уеб базиранта платформа Ви позволява да нямате нищо инсталирано на локания компютър, съхранявайки данните в интернет то Вие можете по всяко време и от всяка точка на земното кълбо да извършите продажба или да следите наличностите на вашите обекти.

Софтуерът работи и от мобилни устройства (телефони и таблети), а с приложението за андроид имате възможност да извършите разпечатка на продажбата върху мобилен термален принтер Datecs DPP-250

Складовият софтуер работи с баркодове върху стоките, а при необходимост има възможност да генерира баркод за вашите стоки. Освен баркод складовият софтуер има възможност да извършва разпечатка на етикети вносител/производител. Етикетите и баркодовете се разпечатват върху самозалепваща се хартия.

Вкараната опция за извършване на проверка на поръчката гарантира, че изпращаната стока ще бъде точно тази която е в поръчката.

Добавената възможност за генериране и разпечатка на товарителници за изпращане на Вашите поръчки допълнително улеснява Вашите служители и Ви спестява време.

Разгледайте и допълниелните фукции, които сме добавили на Уеб Базираният Складов Софтуер