BusTix – Софтуер за продажба на автобусни билети

Системата за продажба на автобусни билети има за цел да автоматизира дейността по продажбата и издаването на автобусни билети.

Работейки в мрежа системата позволява едновременната работа на множество потребители от различни физически локации, а в същото време и извършването на онлайн покупка на билет от сайта на превозвача директно от крайният клиент. При избор на место от клиента системата резервира местото докато изчаква потвърждаване на онлайн плащането. Ако плащането бъде потвърдено то се издава електронен билет на клиента, а ако бъде отказано резервираното място се освобождава за покупка от клиент.

Това позволява автобусът да бъде уплътнен максимално без да има дублиране на места.

Процесът на продажба се характеризира с лесни стъпки които позволяват на служителите Ви да започнат да работят със системата незабавно.

  1. За да бъде извършена продажба се избира датата за която ще се продава билет и началната и крайна спирка.
  2. На екран се визуализират линиите по избраната дестинация. Избира се желаната линия.
  3. Следващата стъпка е да се избере мястото на пътника на скицата на автобуса.
  4. В зависимост от Вашият автобусен парк в системата могат да бъдат заредени множество скици. (Схеми на изглед на автобуса с различен брой места и разположение.)
  5. След избор на място се въвеждат имената на пътника и се избира типа на билета който ще се продаде.
  6. Системата дава възможност да се използва електронен билет,  бланков билет или да бъде разпечатан фискален бон от фискален принтер.

Извършване на продажби

Системата за продажба на автобусни билети има възможност да извърша продажби от Каси, от Комисионери и от крайни клиенти които закупуват билетите директно от уеб сайта на превозвача

Системата може да извършва продажба на билети по скица – с избор на место и бързи продажби които са подходящи за регионални линии пътуващи на къси разстояния където се дава просто следващото поредно место.

Двупосочни билети

Системата за продажба на автобусни билети има възможност да работи с двупосочни и отворени двупосочни билети.

Отворените двупосочни билети могат да бъдат използвани от клиента на по-късен етап когато вече е определил датата на желано връщане. Вашите клиенти могат да изберът сами датата на връщане чрез сайта Ви.

Промоции и отстъпки

Софтуерът има възможност да предлага различни гъвкави промоции и отстъпки.

Клиентите могат да натрупват бонус точки с всяко пътуване, които да използват за отстъпки или закупуване на билет

Верификация на пътуващите

Системата за продажба на автобусни билети има възможност за извършване на проверка на билетите в автобуса посредством мобилен телефон или чрез разпечатна на подробен списък с информация за пътуващите

Допълнителни екстри

Софтуерът има възможност да извършва уведомяване на пътуващите посредством изпращане на кратко текстово съобщение ( SMS ) при възникнали забавяния по време на пътуването

Изгледайте видеото как работи система за продажба на билети от сайта на превозвача

Желаете да Ви бъде направено демо на системата и да се запознаете с всичките и възможности, свържете се с нас