IP телефонна централа свързана с вашата CRM система или онлайн магазин

Всеки съвременен бизнес е повече или по-малко свързан с телефонни обаждания. Ако служителите ви губят ценно време да разберат кой и за какво се обажда, то вие сте едни от 80% бизнеси, които не се възползват максимално от функционалностите на съвременните технологии.

Бъдете в крак с обажданията си, винаги

Представете си свят, в който при всяко позвъняване на телефона, на екрана ви излизат имената на човека, който ви търси. Не сънувате. Това е напълно възможно с нашата система. Интуитивен софтуер прави връзка с вашата база данни или онлайн магазин и извежда на екрана желаната информация. От там лесно можете да достъпите клиентския профил и историята му, за да помогнете бързо и лесно.

Освен това, имате ясна статистика на обажданията с възможност за добавяне на бележки към всеки разговор. Така никога вече няма да се случи да забравите важна информация споделена по телефона.

Изходящите обаждания по-лесни отвсякога

Забравете въвеждането на дълги телефонни номера преди да се свържете. Набирайте с един клик директно от компютъра, все едно набирате от собствения си смартфон.

Времето е пари, а това е особено валидно в бизнес телефонните обаждания. Нашата система спестява време на вашите служители и позволява да поемат повече обаждания, да помагат на повече хора и да приемат повече поръчки.