Безпроблемна интеграция на виртуален POS терминал платежна система за онлайн магазини

Ако имате онлайн магазин, то вероятно добре познавате рисковете на онлайн търговията. Клиентът има много повече права от вас, а парите ви пристигат с наложен платеж чак след като клиентът си вземе пратката. Има дори и некоректни клиенти, за които сякаш е забавление да не си приберат пратката от куриера, а вие не само не реализирате печалба, но и ще платите доставката в двете посоки. Всичко това са безкрайни нерви за вас, изгубено ценно време и, разбира се, загуба на пари.

Обмисляте да минете на следващото ниво и да приемате плащане с карта, но ви се струва твърде сложно? Не се безпокойте! Ние ще за вас бързо и лесно интеграцията от комуникацията с банката ви до пускането на първите поръчки през новата система.

Сайтът ви е в сигурни ръце с нашите специалисти, които имат богат опит с всички типове онлайн магазини – WooCommerce (WordPress), Opencart, Joomla, Magento и др.

Единственото, което се иска от вас, е да сключите договор с желаната от вас платежна институция. Независимо дали изберете виртуален POS от банка, или от другите институции, които предлагат тази услуга, ние ще ги свържем към вашите системи безупречно.

Плащането по този начин се обработва веднага. Получавате резултата от него моментално и така вашият онлайн магазин работи най-ефективно, за да промени наличното количество своевременно.

Свържете се с нас, за да решим проблемите на вашия онлайн магазин бързо и безболезнено.